Bijzondere design kamers en gastvrije ontvangst

Design, moderne luxe en warm comfort staan centraal in dit hotel met inpandig restaurant. Art-director Michel Ruijgrok van ESTIDA heeft volledig de vrije hand gehad. Het resultaat is een kleinschalig boutiquehotel; 21 ruime kamers met een spectaculair design interieur.

Luxe en comfort

Design, moderne luxe en warm comfort staan centraal in dit kleinschalige boutiquehotel met 21 kamers. Het interieur is een unieke combinatie van interieurstijlen waarmee Michel een ronduit hippe omgeving heeft gecreëerd die verwondert en vooral heel erg uitnodigt. In deze kamers wil je relaxen, genietend van het luxe sanitair en de comfortabele bedden omringd door bijzondere details in een verrassend decor.

 

Originele details

Die details vind je overal terug. Zoals de originele muurtekening die tijdens de verbouwing in een hotelkamer werd gevonden en bewaard bleef. En de authentieke elementen van klaslokalen die terug te zien zijn aan sommige muren. Of de echte design klassiekers die je her en der afgewisseld ziet met wonderlijke rariteiten en kunstwerken. In welke kamer je ook verblijft; het is anders, kleurrijk en luxe.

 

Warm welkom in een spectaculaire omgeving

Voor zakelijke gasten zijn tevens vergaderfaciliteiten beschikbaar, die uiteraard over een zelfde bijzonder interieur beschikken, en alle gewenste comfort en faciliteiten bieden.

Koffie, thee en water is vanaf september vrij beschikbaar in de lounge, waar men door de grote raampartijen mooi over de gedecoreerde binnenplaats uitkijkt, bij mooi weer staan de terrasdeuren uitnodigend open. In dit hotel word je gastvrij ontvangen en wordt de dienstverlening op je persoonlijke wensen afgestemd.