Bijzondere design kamers en gastvrije ontvangst

Design, moderne luxe en warm comfort staan centraal in dit hotel met inpandig restaurant. Art-director Michel Ruijgrok van ESTIDA heeft volledig de vrije hand gehad. Het resultaat is een kleinschalig boutiquehotel; 21 ruime kamers met een spectaculair design interieur.

Luxe en comfort

Design, moderne luxe en warm comfort staan centraal in dit kleinschalige boutiquehotel met 21 kamers. Het interieur is een unieke combinatie van interieurstijlen waarmee Michel een ronduit hippe omgeving heeft gecreëerd die verwondert en vooral heel erg uitnodigt. In deze kamers wil je relaxen, genietend van het luxe sanitair en de comfortabele bedden omringd door bijzondere details in een verrassend decor.

Originele details

Die details vind je overal terug. Zoals de originele muurtekening die tijdens de verbouwing in een hotelkamer werd gevonden en bewaard bleef. En de authentieke elementen van klaslokalen die terug te zien zijn aan sommige muren. Of de echte design klassiekers die je her en der afgewisseld ziet met wonderlijke rariteiten en kunstwerken. In welke kamer je ook verblijft; het is anders, kleurrijk en luxe.

Warm welkom in een spectaculaire omgeving

Voor zakelijke gasten zijn tevens vergaderfaciliteiten beschikbaar, die uiteraard over een zelfde bijzonder interieur beschikken, en alle gewenste comfort en faciliteiten bieden.

Koffie, thee en water is vrij beschikbaar in de lounge, waar je op een vintagebank neer kunt ploffen om een van de dikke designboeken door te bladeren, of in de stijlvolle gang door de grote raampartijen over de binnenplaats uitkijkt, bij mooi weer staan de terrasdeuren uitnodigend open. In dit hotel word je gastvrij ontvangen en wordt de dienstverlening op je persoonlijke wensen afgestemd.

De dienstverlening is professioneel informeel. Wij ontvangen onze gasten zoals we onze vrienden ontvangen, en zien graag dat mensen zich thuisvoelen, als wij daar met een stapje extra aan kunnen bijdragen dan doen wij dat graag. 

De receptie is 24 uur per dag bemand. Het front office team adviseert graag over uitstapjes en bezienswaardigheden en deelt insider tips voor de beste restaurants en de leukste winkels. Het bestellen van een taxi of het maken van een restaurant reservering doen ze graag, en als uw tandenborstel bent vergeten of u grijpt mis aan andere praktische benodigdheden, aarzelt u niet om even te vragen. Van de meest gangbare zaken hebben wij een voorraadje beschikbaar om u uit nood te helpen.

 

Inpandig restaurant

In inpandig restaurant De Ripper wordt dagelijks een uitgebreid ambachtelijk ontbijt geserveerd. Het ontbijt bestaat uit vers brood en broodvervangers, hartig beleg, en huisgemaakte jams en pindakaas, muffins of cake, en een glutenvrij alternatief, een eitje naar keuze en ook de koffie en thee wordt afgestemd op de individuele voorkeur, vers fruit en zuivel is tevens onderdeel van het aanbod.