Bijzondere design kamers en gastvrije ontvangst

In Haarlem is een bijzonder hotel ontwikkeld; Een hotel waar het 24 uur per dag heerlijk toeven is. Boutiquehotel STAATS is een samenwerking van gastvrijheidsprofessionals en designspecialisten.

Michel Ruijgrok van designbureau ESTIDA trekt alles uit de kast om van dit hotel een bijzondere verblijfsomgeving te maken. Een hotel dat representatief is voor Michels talent, en de kwaliteiten van zijn ontwerpbureau ESTIDA en de daaraan verbonden leveranciers optimaal naar voren brengt.

Claudia van den Berg brengt haar jarenlange gastvrijheidservaring in binnen- en buitenland in, om te zorgen dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Het resultaat is een kleinschalig boutiquehotel; 21 ruime kamers met een spectaculair design interieur. De kamers zijn alle verschillend echter kenmerkend voor alle kamers is:

Het bijzonder sfeervolle en onderscheidend interieur. Art Director Michel Ruijgrok van ESTIDA past al zijn bijzondere talent toe om een fabelachtig hotel te creëren. Authentieke details worden in een warm kleurbeeld gecombineerd met luxe materialen, design klassiekers, verzamelobjecten, kunst en rariteiten.

De kamers beschikken over een luxe sanitaire ruimte met fraai betegelde wanden, knappe douche en separaat toilet. Uiteraard is gedacht aan een comfortabel bed, gerieflijk beddengoed, royale flatscreen tv met ruime zenderkeuze.

Voor zakelijke gasten zijn tevens vergaderfaciliteiten beschikbaar, die logischerwijs over een zelfde bijzonder interieur beschikken, en alle gewenste comfort en faciliteiten bieden.

Koffie, thee en water is vrij beschikbaar in de lounge, waar men door de grote raampartijen mooi over de gedecoreerde binnenplaats uitkijkt, bij mooi weer staan de terrasdeuren uitnodigend open. In dit hotel word je gastvrij ontvangen en wordt de dienstverlening op je persoonlijke wensen afgestemd.