Dompel je onder in de Kerstsfeer

Sfeervolle lichtjes en decoraties; zodra Sint zijn biezen heeft gepakt is Staats helemaal in Kerstsfeer en de stad Haarlem is dat ook. Dompel je onder in de sfeer en leef toe naar de feestdagen. Koop je kerstcadeaus bij de boutiques in Haarlem en geniet na afloop van een mooi diner. Inhouse restaurant De Ripper is geopend voor diner van maandag tm donderdag of kies een van de vele fijne restaurants elders in de stad. 

Wil je de Kerstdagen bij Staats doorbrengen? Leerwerk restaurant De Ripper is vanwege vakantie van de leerlingen gesloten vanaf 23 december. Maar niet getreurd; Haarlem barst van de fijne restaurants waar mooie kerstdiners worden geboden.
Boek je verblijf bij Staats, ontbijten doe je wel lekker in het restaurant, en geniet van de kerstfeer in het hotel. Dineren doe je bij een van de restaurants elders in de stad, of misschien ga je op bezoek bij vrienden of familie in de buurt. Wij zorgen in ieder geval graag dat het je tijdens je verblijf aan niets ontbreekt en geven je een gezellige kerstdecoratie ter herinnering bij checkout*.

Onze persoonlijke restaurant-aanbevelingen vraag je aan via de mail: welcome@hotelstaats.nl

*Voor verblijf op 24, 25 of 26 december

BOEK NU JE VERBLIJF

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Personal Shopping Surprisebox x

Maak je verblijf extra romantisch met de Surprisebox van Lincherie Haarlem. Lincherie Haarlem stelt een verrassingsdoos samen met speciaal voor jou geselecteerde items, die je rustig op de hotelkamer kunt passen. 

BOEKEN