Boutiquehotel Staats blijft open

LOCKDOWN? 

Binnen de beperkende maatregelen van de 2e lockdown, doen wij ons best een ieder die er toch even uit wil, of die door omstandigheden in Haarlem moet of wil verblijven, een bijzonder verblijf te bieden. De kamers zijn ruim, sfeervol en comfortabel en aangenaam om in te verblijven. Dat komt goed uit, want eten en drinken mag alleen op de kamer.

In de kamer plaatsen we een restauranttafel en -stoelen zodat desgewenst lekker 'getafeld kan worden'. Liever knus eten op bed? Dat bepaal je helemaal zelf. 

Dagelijks mogen de gasten aangeven wat ze voor ontbijt willen hebben en op welk tijdstip. De ontbijtchef zet het vers klaar om op de kamer op te eten. Lekkere koffie en thee kan vanuit de living room mee naar de kamer worden genomen. 

Voor diner hebben we een reeks van aanbevolen adressen die bezorgen of waar kan worden afgehaald. Bijbehorende drankjes hebben we ruim in huis, en kunnen vanuit de living room zelf gepakt worden, even opschrijven en bij checkout rekenen we af. 

Alle kamers zijn uitgerust met de nieuwste technologie voor streamen. Je kan vanaf je eigen filmapp streamen naar het TV scherm en zo je favoriete serie of film kijken.

Haarlem blijft een heerlijke stad, om te wandelen of te fietsen, of als uitvalsbasis voor een bezoekje aan Zandvoort of Bloemendaal. 

Bekijk hier het kameraanbod en kom lekker genieten.

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Midweek Haarlem 3=2 Midweek 3=2 x

Geniet doordeweeks van al het goede dat Haarlem te bieden heeft. Boek een comfortabel verblijf van tenminste 3 nachten inclusief ontbijt in een Deluxe kamer, Junior Suite, of zelfs in een van de Suites, en betaal er slechts 2.

BOEKEN