Borrel of diner lekker in het hotel

Ontspannen genieten van de kamer en elkaar? Of heb je een drukke werkdag gehad en wil je het hotel niet meer uit? Een lange dag gehad vol sight seeing, shoppen of strandbezoek? Wat ook de reden is, wij snappen het als je geen zin hebt om het hotel uit te gaan voor een borrel of voor diner en dat is ook helemaal niet nodig!

Je bestelt het gewoon in-house, bijvoorbeeld:

  • Een ruim samengestelde 2-persoons BORRELPLANK met diverse kaasjes, charcutterie, gemarineerde olijven, huisgemaakte pesto, een lekker broodje en een warm kopje soepl (€ 24,50 per stuk). Wij serveren de plank op de kamer of in de living room op de door jou aangeven tijd tussen 18.00-20.00 uur. Klik op onderstaande button om deze te bestellen.
    Drankje erbij? Laat ons weten, dan nemen we het meteen mee!

  • Een huisgemaakte seizoensgebonden DAGSCHOTEL (€ 16,50 pp). Wij serveren de maaltijd op de kamer op jou aangeven tijd tussen 18.00-20.00 uur. Klik op onderstaande button om deze te bestellen.

  • Diner kan tevens bij veel restaurants in de Haarlemse binnenstad worden afgehaald of laten bezorgen. Keuze stress? WIj bieden een lijstje met aanbevolen restaurants, de adresjes waar wij zelf graag komen of bestellen, of waar we van gasten goede verhalen over horen. Klik op onderstaande button om aan te vragen.

In onze gezamenlijke living room is wat je nodig hebt aan borden, bestek en glaswerk vrij beschikbaar, en daar bevindt zich ook de honesty bar voor de drankjes.

Klik hier om te bestellen
 

Maak kans op een kortingbon!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een kortingsbon te besteden in onze shop of voor een overnachting.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal