HAARLEM SHOPPING STAD, OOK NU

Maak je verblijf extra romantisch met de Surprise Box van Lincherie Haarlem

Lincherie Haarlem stelt een verrassingsdoos samen met speciaal voor jou geselecteerde items, die je rustig op de hotelkamer kunt passen. Informeer Team Lincherie wat je wel en niet wil houden en betaal je gekozen items rechtstreeks middels een betaalverzoekje van de winkel. De spullen die je niet wil houden lever je gewoon bij de Front Office in, Lincherie Haarlem pikt ze weer op.

Wanneer je de Surprise Box van Lincherie Haarlem boekt, ontvang je van ons een lijstje waarop je persoonlijke informatie kan invullen, zoals je maten en je persoonlijke smaak. Met die informatie kan Lincherie aan de slag om een mooi assortiment voor je te selecteren. Team Staats zorgt dat je verrassingsbox klaarligt op de hotelkamer op het moment van checkin.

We verzoeken je om bij reserveren een creditcard beschikbaar te stellen, niet alleen ter garantie van de reservering, maar ook ter garantie van de spulletjes van de surprisebox. 

 

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal