Restaurant

Het restaurant is in de vakbekwame handen van Restaurant De Ripper. In dit een leerwerk-restaurant worden leerplichtige jongeren die door persoonlijke omstandigheden zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs intensief ondersteund bij het leren van een vak, het behalen van een diploma en het vinden van een baan. Logischerwijs wordt in dit leerrestaurant alles vers en terplekke gemaakt. Door de open keuken heeft de bezoeker zicht op dit kook- en opleidingsproces. Dit restaurant kan bogen op een lange historie en heeft al veel jongeren met succes begeleid om hun weg te vinden de maatschappij. Gelijktijdig wordt Restaurant de Ripper hoog gewaardeerd op recensiesites (Iens Top 2017 positie 281). Tijdens de verbouwing van het pand tot hotel, is de gelegenheid te baat genomen om het restaurant te verbouwen en restylen, geheel in lijn met de sfeer van het hotel.

Het hotelontbijt wordt in het restaurant geserveerd en hotelgasten kunnen gedurende de dag bij De Ripper terecht voor drankjes, snacks, een borrel, diner of andere culinaire verzorging. Dankzij de aanwezigheid van onze hotelgasten wordt leerlingen de gelegenheid geboden zich te ontwikkelen in hun horeca competenties en hun sociale vaardigheden.

In Restaurant De Ripper worden bezoekers, net als in het hotel, warm onthaald en is men graag bereid om aan individuele wensen tegemoet te komen.

Reserveren kan via onderstaande link, of door te bellen 023-5185160, te mailen info@deripper.nl of via www.iens.nl/restaurant/de-ripper