Vacature Front Office medewerker / dutymanager

In deze functie ben je tijdens je dienst de spil van alle activiteiten in het hotel. Je ziet erop toe dat alles er spic en span bij staat en stuurt collegas daar zo nodig op aan. Je zorgt dat de gasten in huis geserviced worden en beantwoordt hun vragen. Je voert kwaliteitscontroles uit en biedt de helpende hand aan collega's wanneer dat nodig is. Tussendoor beantwoord je de telefoon en emails, verstrekt informatie, verwerkt reserveringen en stelt offertes op. Om al deze taken goed te kunnen uitvoeren hebben wij ruimte voor een enthousiaste professional die oplossingsgericht denkt.

Nederlands en Engels spreken en schrijven is een voorwaarde, extra talen zijn een pre.
Nauwkeurig en planmatig werken, ook als je tussentijds onderbroken wordt, en vooral aardig en dienstverlenend zijn. Een afgeronde HBO opleiding gericht op hotellerie en gastvrijheid heeft de voorkeur. Wanneer je in de praktijk de eigenschappen hebt ontwikkeld om op dit niveau te opereren kan dat ook.  

Deze functie is zowel parttime als fulltime uit te voeren, diensten worden in een wisselrooster met meerdere medewerkers in dezelfde functie uitgevoerd. Weekenden werken is onderdeel van deze functie.
Sollicitaties kun je sturen naar: claudia@hotelstaats.nl

Stageplaatsen

Stagelopen bij Staats betekent dat je ofwel onderdeel bent van het ontbijt team (F&B stage), ofwel onderdeel van het Front office team (front office stage / dutymanagement) of dat je op beide afdelingen meeloopt. Dit hangt af van jouw opleiding en interesses.

Wij verwachten van stagiairs een actieve houding en oprechte interesse om iets te leren tijdens de stage. Spreekt dat je aan? Dan kun je je sollicitatie sturen aan claudia@hotelstaats.nl

Vermeld duidelijk je opleiding en leerjaar, van wanneer tot wanneer de stageperiode loopt en het aantal uren dat de stage moet omvatten.