Vacature Medewerker Housekeeping

In teamverband wordt dagelijks gezorgd dat de kamers en algemene ruimtes worden schoongemaakt en onderhouden. 

Het werk ingepland, aangestuurd en gecontroleerd door de housekeeping Supervisor of de Dutymanager.

Werk kan op basis van een parttime dienstverband voor tenminste 3 dagen per week waarondeer de zaterdag, meer dagen ook mogelijk.

Redelijke beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk voor de onderlinge communicatie.

Solliciteren doe je door te mailen naar: claudia@hotelstaats.nl

Stageplaatsen

Stagelopen bij Staats betekent dat je ofwel onderdeel bent van het ontbijt team (F&B stage), ofwel onderdeel van het Front office team (front office stage / dutymanagement) of dat je op beide afdelingen meeloopt. Dit hangt af van jouw opleiding en interesses.

Wij verwachten van stagiairs een actieve houding en oprechte interesse om iets te leren tijdens de stage. Spreekt dat je aan? Dan kun je je sollicitatie sturen aan claudia@hotelstaats.nl

Vermeld duidelijk je opleiding en leerjaar, van wanneer tot wanneer de stageperiode loopt en het aantal uren dat de stage moet omvatten. 

Vacature Ontbijtkok

In het sfeervolle restaurant wordt dagelijks een ontbijtbuffet gepresenteerd voor de gasten. Aanvullend op het buffet worden eiergerechten, pannenkoeken en andere specialiteiten op bestelling gemaakt.

De ontbijtkok zorgt dat dit allemaal vlot verloopt, van het klaarzetten van het buffet, naar het bereiden en uitserveren van de gerechten, afruimen en afwassen tot het maken van mise en place voor de volgende dag.

Koekjes en cakes voor het ontbijt en de hotellounge, worden dagelijks ambachtelijk gemaakt. Op dagen dat er meetings zijn verzorgt de ontbijtkok ook de lunches van de vergadergasten. 

Op rustige dagen werk je alleen, op drukke dagen is er assistentie van een collega of een stagiair.

Inkoop, aannemen & controleren van leveringen, en werken volgens HACCP voorwaarden maakt onderdeel uit van de functie.

Werktijden vanaf 06.00/07.00 's morgens tot 12.00 of 14.00, gemiddeld 6 uur per dag. Aantal diensten per week in overleg te bepalen (ook weekenden en feestdagen). 

Sollicitaties, opgebouwd uit een korte motivatie en een cv kun je richten aan: claudia@hotelstaats.nl