Vacature Medewerker Housekeeping

In teamverband wordt dagelijks gezorgd dat de kamers en algemene ruimtes worden schoongemaakt en onderhouden. 

Het werk ingepland, aangestuurd en gecontroleerd door de housekeeping Supervisor of de Dutymanager.

Werk kan op basis van een parttime dienstverband voor tenminste 3 dagen per week waarondeer de zaterdag, meer dagen ook mogelijk.

Redelijke beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk voor de onderlinge communicatie.

Solliciteren doe je door te mailen naar: claudia@hotelstaats.nl 

Vacature Keukenmedewerker

In het sfeervolle restaurant wordt vanaf augustus 2024 dagelijks na het ontbijt een loungekaart geboden met kleine gerechten, hapjes en borrelplanken. De Keukenmedewerker draagt in de open keuken zorg voor de bereiding van de bestelde hapjes, serveert ze uit als daar tijd voor is, houdt de spoel bij en draagt zorg voor mise en place voor de volgende dienst. Op rustige dagen werk je alleen, op drukke dagen is er assistentie van een collega of een stagiair.
Inkoop, aannemen & controleren van leveringen, en werken volgens HACCP voorwaarden maakt onderdeel uit van de functie.

Werktijden vanaf 06.00/07.00 's morgens tot 14.00/15.00 of van 14.00 tot 22.00 uur, gemiddeld 7,5 uur per dag. Aantal diensten per week in overleg te bepalen (ook weekenden en feestdagen). 

De Keukenbrigade werkt nauw samen met het Front Office team, samen vormen zij het gastvrije hart van Staats.

Sollicitaties, opgebouwd uit een korte motivatie en een cv kun je richten aan: claudia@hotelstaats.nl 

Vacature Nachtreceptionist

De Nachtreceptionist is van 23.00 uur s avonds tot de volgende dag 07.00 uur aanwezig en is verantwoordelijk voor de veiligheid van de gasten en het gebouw.

De eerste twee uur van de dienst bestaan uit service verlenen aan gasten in de lounge, het uitvoeren van wat lichte schoonmaak werkzaamheden en een controle ronde door het gebouw. 
Wanneer deze werkzaamheden erop zitten mag de Nachtreceptionist zich terugtrekken in de nachtkamer en is de resterende tijd vrij te besteden, mits de Nachtreceptionist beschikbaar blijft voor calamiteiten en late aankomsten. 

Vereisten:

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- In bezit van BHV en Soc.Hygiene of bereid de diplomas te behalen
- Flexibel beschikbaar, in ieder geval ook op zaterdagnacht

Vacature Ontbijtkok

In het sfeervolle restaurant wordt dagelijks een ontbijtbuffet gepresenteerd voor de gasten. Aanvullend op het buffet worden eiergerechten, pannenkoeken en andere specialiteiten op bestelling gemaakt.

De ontbijtkok zorgt dat dit allemaal vlot verloopt, van het klaarzetten van het buffet, naar het bereiden en uitserveren van de gerechten, afruimen en afwassen tot het maken van mise en place voor de volgende dag.

Koekjes en cakes voor het ontbijt en de hotellounge, worden dagelijks ambachtelijk gemaakt. Op dagen dat er meetings zijn verzorgt de ontbijtkok ook de lunches van de vergadergasten. 

Op rustige dagen werk je alleen, op drukke dagen is er assistentie van een collega of een stagiair.

Inkoop, aannemen & controleren van leveringen, en werken volgens HACCP voorwaarden maakt onderdeel uit van de functie.

Werktijden vanaf 06.00/07.00 's morgens tot 14.00/15.00 uur, gemiddeld 7,5 uur per dag. Aantal diensten per week in overleg te bepalen (ook weekenden en feestdagen). 

Sollicitaties, opgebouwd uit een korte motivatie en een cv kun je richten aan: claudia@hotelstaats.nl