Veelgestelde vragen

  • Vanaf hoe laat mogen wij inchecken?

Onze standaard check-in tijd is om 15.00 uur.
Wij kunnen je voor € 22,50 extra een gegarandeerde incheck vanaf 13.00 uur aanbieden.
Eerder je bagage bij ons achterlaten is altijd mogelijk, zonder extra kosten.

  •  Wat zijn de parkeeropties?

Je kan in de straat van het hotel parkeren. De kosten zijn € 6,05 per uur dagelijks van 09.00 tot 23.00 uur en op zondag van 13.00 tot 23.00 uur.
Een betaalbaardere optie is mogelijk op 2 minuten loopafstand bij Interparking parkeergarage Station Haarlem. Vooraf kan je online reserveren waarbij de kosten gemiddeld € 15,00 per 24 uur bedragen.
Gratis parkeren kan aan de noordzijde van de stad, vanaf de Paul Krugerkade. Dat is op ca. 15 minuten loopafstand van het hotel.

  • Wat is de beste weg naar de luchthaven?

Vanaf Schiphol gaat bus 300, dit is een directe verbinding naar station Haarlem (2 minuten lopen naar het hotel). Een taxi vanaf Schiphol Airport naar Boutiquehotel STAATS kost gemiddeld tussen de € 60,00 en € 65,00 euro.

  • Is er een airport shuttle beschikbaar?

Wij hebben geen shuttle van en naar de luchthaven. Wel kunnen wij een taxi reserveren (kosten voor eigen rekening).

  • Kun je bij een non- refundable reservering de datum wijzigen?

Nee, bij non-refundable reserveringen is het niet meer mogelijk om de datum te wijzigen of om de reservering te annuleren. Bij fully flexible reserveringen kun je nog tot 48 uur voor aankomstdatum je reservering wijzigen of annuleren.

  • Mag mijn hond mee?

Honden zijn welkom bij Boutiquehotel STAATS. Wel heeft dit een toeslag van € 22,50 per nacht. Wij leggen bij aankomst een comfortabele hondenmand neer. De hond dient wel goed te luisteren naar het baasje, en mag niet alleen gelaten worden op de kamer.

  • Is er een bar aanwezig?

In het hotel is een living room; deze is van 07:00 uur tot 00:00 uur geopend voor hotelgasten. Hier is o.a. koffie, cappuccino, thee, cake/koekjes en (gefilterd bruisend en plat) water gratis beschikbaar. Ook hebben wij hier een 'Honesty Bar' waar je tegen betaling frisdranken, wijnen, bieren, chips en sterke dranken kunt pakken.

Maak kans op een kortingbon!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een kortingsbon te besteden in onze shop of voor een overnachting.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal