Ontdek Haarlem - De Culinaire Hoofdstad

Weekendje weg Haarlem

Wil je een paar dagen weg en lekker winkelen? In Haarlem is Shop till you drop een understatement. Bezoek de grote ketens in de hoofdwinkelstraten en ontdek de kleine boetiekjes in de omliggende buurten, ook wel bekend als de Gouden Straatjes.

Cultuur snuiven tijdens een weekendje Haarlem? Onze mooie provinciehoofdstad heeft prachtige musea zoals het Teylers, Frans Hals, en het Museum van de Geest. En wat dacht je van de mooie culturele binnenstad met authentieke architectuur en de prachtige hofjes, een weekendje Haarlem is zo gevuld met het rijke cultuur aanbod van Haarlem.

Wandelen in Haarlem en omgeving

Behoefte aan lucht, ruimte en natuur tijdens een weekendje weg, of een nachtje er tussenuit? Wandel langs het Spaarne de stad Haarlem uit, bewonder de prachtige huizen en gebouwen langs de rivier en loop zo de polder in. Of spring op de fiets en geniet van een tocht langs de landgoederen in de regio of fiets door het Nationaal Park Zuid Kennemerland. In het seizoen mogen de bollenvelden eigenlijk niet overgeslagen worden en de waterleidingduinen zijn het hele jaar door de moeite waard. Én, laten we het strand van Zandvoort en Bloemendaal niet vergeten, goed bereikbaar vanuit Haarlem, met de fiets, auto of trein. Natuur en ruimte genoeg in de directe omgeving van Haarlem.

Bekijk de bezienswaardigheden

Nachtje weg Haarlem - De Culinaire Hoofdstad

En dan is Haarlem ook nog eens Culinaire Hoofdstad! Meerdere sterrenrestaurants op loopafstand van elkaar en van Boutiquehotel STAATS, alles in het centrum van de stad Haarlem. Daarnaast vele culinaire pareltjes die nog niet door de Michelingids zijn ontdekt, en allerlei hippe en ontspannen restaurants en bars, om je nachtje weg in Haarlem ook culinair te omlijsten.

Wat dacht je van een combinatie van bovenstaande activiteiten? Een weekendje of nachtje Haarlem is niet genoeg, je komt tijd te kort! Goede reden om na een verblijf nog eens terug te komen.

Een weekend in Haarlem is dat genoeg?

Voor en na al je activiteiten ontspan je lekker in Boutiquehotel Staats. Ruime kamers, een comfortabele living room met vrij koffie, thee en lekkers, en een honestybar voor andere dranken. Bij mooi weer is er de achtertuin waar je lekker kan ontspannen. En altijd het Front office team dat je met raad en daad terzijde staat om van je weekendje weg in Haarlem, of midweek Haarlem een feestje te maken. Tot snel.

Boek nu en ontvang €10 korting op je ontbijt!

Boek een weekendje Haarlem

Bekijk ook onze mooie hotelarrangementen.