• Contact opnemen - Hotel Staats Haarlem
  • Contact gegevens hotel Staats

Contact

Boutiquehotel STAATS

Ripperdastraat 13a
2011 KG Haarlem
Nederland


+31 (0)23 200 1234
welcome@hotelstaats.nl

Openbaar vervoer

Het intercitystation van Haarlem ligt binnen 5 minuten loopafstand van het hotel. Vanaf het monumentale treinstation Haarlem sta je in 15 minuten in Amsterdam Centrum, bereik je in 25 minuten luchthaven Schiphol, en sta je in 10 minuten in Zandvoort, ook gaat in het seizoen vanaf station Haarlem een bus rechtstreeks naar de Keukenhof.

Met de auto en parkeer info

De automobilist is vanuit de Ripperdastraat binnen enkele minuten op de grote uitvalswegen richting stad, strand, luchthaven en bloembollenvelden. Betaald parkeren kan direct in de buurt op straat waarvoor een stevig binnenstadtarief geldt.

De parkeergarage bij station Haarlem is een goed alternatief, parkeren kan vanaf € 15,- per 24 uur. Gasten van Boutiquehotel Staats ontvangen in de Interparking Station Haarlem 10% korting op voorafgeboekt parkeren, middels onderstaande link wordt de 10% korting automatisch verrekend.

Reserveer hier je plaats in Interparking Haarlem Station.

Het altijd mogelijk om even de auto voor te rijden om je spulletjes uit te laden en in te checken, we hebben een vignet dat tijdelijk achter de voorruit kan en je een minuut of 10 gratis parkeertijd geeft.

 

Gratis parkeren is ook mogelijk; op circa 15 minuten loopafstand richting het Noorden vanaf de Paul Krugerkade.

Met de fiets, fietsverhuur en fietsparkeren

Vanaf Boutiquehotel STAATS fiets je zo het centrum van Haarlem in, sta je in ongeveer een half uur (wel doortrappen) op het strand van Bloemendaal of Zandvoort, en kun je heerlijke dagtochten maken langs Nationaal Park Zuid Kennemerland, de bollenvelden (in het seizoen), naar Spaarndam of zelfs naar de Zaanse Schans.
We bieden comfortabele stadsfietsen met versnellingen om te huren incl on-road service in geval van defecten en werken samen met de fietsverhuurder in de stad voor e-bikes en kinderfietsen.

De eigen fiets mee? 
Kom je met eigen fietsen, dat kan natuurlijk ook. Fietsen kunnen voor het hotel op straat geparkeerd worden. Met een ketting aan het straatmeubilair of aan elkaar vastgezet staan ze in de regel veilig. Liever overdekt of bewaakt parkeren? Dat kan in de kelderstalling onder het Stationsplein (< 5 min lopen).

Neem contact met ons op

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Personal Shopping Surprisebox x

Maak je verblijf extra romantisch met de Surprisebox van Lincherie Haarlem. Lincherie Haarlem stelt een verrassingsdoos samen met speciaal voor jou geselecteerde items, die je rustig op de hotelkamer kunt passen. 

BOEKEN