• Contact opnemen - Hotel Staats Haarlem
  • Contact gegevens hotel Staats

Contact

Boutiquehotel STAATS

Ripperdastraat 13a
2011 KG Haarlem
Nederland


+31 (0)23 200 1234
welcome@hotelstaats.nl

Openbaar vervoer

Het intercitystation van Haarlem ligt binnen 5 minuten loopafstand van het hotel. Vanaf het monumentale treinstation Haarlem sta je in 15 minuten in Amsterdam Centrum, bereik je in 25 minuten luchthaven Schiphol, en sta je in 10 minuten in Zandvoort, ook gaat in het seizoen vanaf station Haarlem een bus rechtstreeks naar de Keukenhof.

Met de auto en parkeer info

De automobilist is vanuit de Ripperdastraat bij het hotel binnen enkele minuten op de grote uitvalswegen richting stad, strand, luchthaven en bloembollenvelden.

Betaald parkeren kan in de straat of nabije buurt van het hotel, maar de uurtariefkosten in de binnenstad zijn heel stevig !

Parkeren doe je het handigst in een Parkbee Parking, locatie Jansstraat of bij De Koepel in Haarlem.
Het is aan te raden om wel vooraf je parkeerplaats te reserveren. Klik hier voor alle parkbee mogelijkheden in Haarlem en om je plek te reserveren. 

Het altijd mogelijk om eerst even de auto voor te rijden bij het hotel om je spulletjes uit te laden en in te checken,
We hebben een flyer die tijdelijk achter de voorruit kan en je een minuut of 10 de tijd geeft om in te checken.

Gratis parkeren is ook mogelijk noordelijk vanaf de Paul Krugerkade; op circa 15 minuten loopafstand, let in dat geval zelf goed op de borden of gratis parkeren inderdaad van toepassing is

Met de fiets, fietsverhuur en fietsparkeren

Vanaf Boutiquehotel STAATS fiets je zo het centrum van Haarlem in, sta je in ongeveer een half uur (wel doortrappen) op het strand van Bloemendaal of Zandvoort, en kun je heerlijke dagtochten maken langs Nationaal Park Zuid Kennemerland, de bollenvelden (in het seizoen), naar Spaarndam of zelfs naar de Zaanse Schans.
We bieden comfortabele stadsfietsen met versnellingen om te huren incl on-road service in geval van defecten en werken samen met de fietsverhuurder in de stad voor e-bikes en kinderfietsen.

De eigen fiets mee? 
Kom je met eigen fietsen, dat kan natuurlijk ook. Fietsen kunnen voor het hotel op straat geparkeerd worden. Met een ketting aan het straatmeubilair of aan elkaar vastgezet staan ze in de regel veilig. Liever overdekt of bewaakt parkeren? Dat kan in de kelderstalling onder het Stationsplein (< 5 min lopen).

Neem contact met ons op

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal