Contact

Boutiquehotel STAATS

Ripperdastraat 13a
2011 KG Haarlem
Nederland


+31 (0)23 200 1234
welcome@hotelstaats.nl

Openbaar vervoer

Het intercitystation van Haarlem ligt binnen 5 minuten loopafstand van het hotel. Vanaf het monumentale treinstation Haarlem sta je in 15 minuten in Amsterdam Centrum, bereik je in 25 minuten luchthaven Schiphol, en sta je in 10 minuten in Zandvoort, ook gaat in het seizoen vanaf station Haarlem een bus rechtstreeks naar de Keukenhof.

Met de auto en parkeer info

De automobilist is vanuit de Ripperdastraat binnen enkele minuten op de grote uitvalswegen richting stad, strand, luchthaven en bloembollenvelden. Betaald parkeren kan direct in de buurt op straat waarvoor een stevig binnenstadtarief geldt. De parkeergarage bij station Haarlem is een goed alternatief.

Reserveer hier je parkeerplaats v.a. € 12,50 voor 24 uur

Het altijd mogelijk om even de auto voor te rijden om je spulletjes uit te laden en in te checken, we hebben een vignet dat tijdelijk achter de voorruit kan en je een minuut of 10 gratis parkeertijd geeft.

Gratis parkeren 

Op circa 10 minuten loopafstand richting het Noorden vanaf de Paul Krugerkade

Tevens gratis parkeren op 4 treinminuten afstand, bij NS station Haarlem Spaarnwoude

 

Met de fiets, fietsverhuur en fietsparkeren

Vanaf Boutiquehotel STAATS fiets zo het centrum van Haarlem in, sta je in ongeveer een half uur (wel doortrappen) op het strand van Bloemendaal of Zandvoort, en kun je heerlijke dagtochten maken langs Nationaal Park Zuid Kennemerland, de bollenvelden (in het seizoen), naar Spaarndam of zelfs naar de Zaanse Schans.
We bieden comfortabele stadsfietsen met versnellingen om te huren incl on-road service in geval van defecten en werken samen met de fietsverhuurder in de stad voor e-bikes en kinderfietsen.

De eigen fiets mee? 
Kom je met eigen fietsen, dat kan natuurlijk ook. Fietsen kunnen voor het hotel op straat geparkeerd worden. Met een ketting aan het straatmeubilair of aan elkaar vastgezet staan ze in de regel veilig. Liever overdekt of bewaakt parkeren? Dat kan in de kelderstalling onder het Stationsplein (< 5 min lopen).

Neem contact met ons op

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Midweek Haarlem 3=2 Midweek 3=2 x

Geniet doordeweeks van al het goede dat Haarlem te bieden heeft. Boek een comfortabel verblijf van tenminste 3 nachten inclusief ontbijt in een Deluxe kamer, Junior Suite, of zelfs in een van de Suites, en betaal er slechts 2.

BOEKEN