• Contact opnemen - Hotel Staats Haarlem
  • Contact gegevens hotel Staats

Contact

Boutiquehotel STAATS

Ripperdastraat 13a
2011 KG Haarlem
Nederland


+31 (0)23 200 1234
welcome@hotelstaats.nl

Openbaar vervoer

Het intercitystation van Haarlem ligt binnen 5 minuten loopafstand van het hotel. Vanaf het monumentale treinstation Haarlem sta je in 15 minuten in Amsterdam Centrum, bereik je in 25 minuten luchthaven Schiphol, en sta je in 10 minuten in Zandvoort, ook gaat in het seizoen vanaf station Haarlem een bus rechtstreeks naar de Keukenhof.

Bereikbaarheid en parkeer informatie

De Ripperdastraat is vanuit de grote toegangswegen naar de stad prima te bereiken.. 

Parkeren kan in de straat of nabije buurt van het hotel, maar de tarieven voor straatparkeren in de binnenstad zijn heel stevig. Parkeren doe je daarom het handigst in de Interparking parkeergarage onder het station, op 3 minuten loopafstand van het hotel.

Het meest gunstige parkeertarief bij de Interparking is € 15,- per 24 uur, met een beperkt aantal beschikbare plaatsen, dit tarief wordt bij Interparking het flextarief genoemd. Reserveer je plek ruim van te voren om van het beste tarief gebruik te maken Gebruik code STAATS2024 voor 10% extra korting op de reservering van je parkeerplek

Klik hier voor de interparking website

 

Het altijd mogelijk om eerst even de auto voor te rijden bij het hotel om je spulletjes uit te laden en in te checken, We hebben een vignet dat tijdelijk achter de voorruit kan en je een minuut of 10 gratis parkeertijd geeft.

Met de fiets, fietsverhuur en fietsparkeren

Vanaf Boutiquehotel STAATS fiets je zo het centrum van Haarlem in, sta je in ongeveer een half uur (wel doortrappen) op het strand van Bloemendaal of Zandvoort, en kun je heerlijke dagtochten maken langs Nationaal Park Zuid Kennemerland, de bollenvelden (in het seizoen), naar Spaarndam of zelfs naar de Zaanse Schans.
We bieden comfortabele stadsfietsen met versnellingen om te huren incl on-road service in geval van defecten en werken samen met de fietsverhuurder in de stad voor e-bikes en kinderfietsen.

De eigen fiets mee? 
Kom je met eigen fietsen, dat kan natuurlijk ook. Fietsen kunnen voor het hotel op straat geparkeerd worden. Met een ketting aan het straatmeubilair of aan elkaar vastgezet staan ze in de regel veilig. Liever overdekt of bewaakt parkeren? Dat kan in de kelderstalling onder het Stationsplein (< 5 min lopen).

Neem contact met ons op

Maak kans op een kortingbon!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een kortingsbon te besteden in onze shop of voor een overnachting.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal