Nog even samen voor de baby komt

Wanneer is de beste tijd voor een babymoon?

Na de eerste 13 weken zijn de misselijkheid en vermoeidheid van het begin van de zwangerschap meestal wel wat minder. In het derde trimester derentegen kan je dikke buik wat meer in de weg gaan zitten en kunnen er weer andere kwalen op gaan spelen, het kan ook zijn dat je dan minder mobiel wordt. Bovendien wil je natuurlijk niet al te ver van huis zijn wanneer de uitgerekende datum in zicht komt. Het tweede semester is daardoor de beste tijd voor een babymoon.

Waar naar toe met een babymoon?

Een huwelijksreis wordt vaak graag ver weg gepland. Een babymoon houd je voor de zekerheid lekker in de buurt, in eigen land; niet te lang reizen en alle voorzieningen in de buurt. Een citytrip Haarlem is ideaal, lekker in de stad, misschien nog wat leuke baby spulletjes scoren, een hapje eten op loopafstand. En toch is ook de natuur vlakbij. Een goede wandeling in de Kennemerduinen of op het strand, en een ontspannen drankje bij een van de strandtenten. Je kan vanuit Haarlem op de fiets of met de trein naar de kust, met eigen auto kan natuurlijk ook.

Bij Hotel Staats verblijf je luxe en comfortabel tijdens je babymoon

Of je babymoon zich nu beperkt tot ‘een weekendje Haarlem’ of dat je er een wat langer verblijf van maakt, een echte babymoon-vakantie, bij Staats kun je ontspannen samen genieten van je Babymoon. In onze ruime kamers is het helemaal geen straf om wat langer op de kamer te verblijven als je rustig aan wil doen. Alle kamers zijn uitgerust met een minikoelkastje, een waterkoker en comfortabele badjassen en slippers. Op de smart tv kun je je eigen (film)apps streamen naar het TV scherm.

Bekijk kamers

In de living room een ruim aanbod van drankjes (ook alcoholvrij), zoetigheid en hartige snacks. Koffie, thee en koekjes en snoep worden door ons aangeboden, de rest kan op de kamerrekening worden bijgeschreven. 

Haarlem heeft een ruim aanbod van fijne restaurants, ook in de buurt van het hotel, dus je kan ook lekker op loopafstand een hapje eten. Of heb je eenmaal ingecheckt helemaal niet meer de behoefte om de deur uit te gaan? Je kan eten laten bezorgen of iets lekkers meenemen en in de magnetron opwarmen, borden bestek en glaswerk hebben wij voor je. Alle benodigdheden voor comfortabel op de kamer blijven zijn dus aanwezig. 

ONTDEK HAARLEM

Babymoon arrangement

Wil je je babymoon extra bijzonder maken? We hebben speciaal voor de babymooners een babymoon arrangement samengesteld om het verblijf extra comfortabel en gedenkwaardig te maken. Je kiest zelf het kamertype met ontbijt, en het babymoon arrangement kan met toeslag aan je reservering worden toegevoegd. 

Met het babymoon arrangement breid je je verblijf uit met een fles alcoholvrije prosecco en twee glazen flutes bij aankomst op de kamer. Een doosje lekkere bonbons, om de zwangerschapscravings te stillen, en een comfortabel zwangerschapskussen om je buik gedurende de nacht te ondersteunen.
Een late Checkout is inclusief, zodat je lekker rustig aan kan doen nu het nog kan.
Toeslag prijs € 42,50

BOEK HIER JE BABYMOON ARRANGEMENT

Overigens is het Babymoon arrangement ook ideaal als je er voor het eerst weer opuit gaat als de baby net geboren is. Je kan met de babyfoon lekker in de living room of achtertuin verblijven terwijl de baby slaapt, en het zwangerschapskussen kan ook als voedingskussen gebruikt worden. Geef je geen borstvoeding, dan kan de alcoholvrije prosecco vervangen worden door een alcoholhoudende prosecco, geen probleem.