ESTIDA - Interieur Design

Michel Ruijgrok heeft met zijn creatieve team het plan ontwikkeld voor Boutiquehotel Staats.

Vlekkenplan, indeling en logistiek binnen het gebouw, kamerindeing, interieurconcept, sfeer, kleurenplan, materialen en afwerking. Een enorme klus die nooit af is. Wij vinden het enorm belangrijk om het concept te blijven bijstelllen aan de veranderende inzichten en af te stemmen op de gastbehoefte. 

ISCENT- die heerlijke geur

Een geur versterkt de indrukken van je verblijfsomgeving en dringt door tot je onderbewust zijn. 

Wij vinden het heel belangrijk dat het in het hotel lekker ruikt, en dat de verzorgingsproducten het aangename gevoel van je verblijf versterken. Speciaal voor Boutiquehotel STAATS heeft Iscent een geur ontwikkeld, gebaseerd op onze wensen: intiem, warm, omarmend.

De geur wordt subtiel in de ruimtes verspreid en is in de verzorgingsijn verwerkt. Bij de Front office verkopen we diverse producten met de Boutiquehotel STAATS geur, en we krijgen regelmatig verzoeken van verschillende kanten van de wereld om weer eens wat van de geurproducten toe te sturen. Dat vinden we zo leuk!

The Good Roll

Awesome..! Een verschil maken met zoiets simpels als toiletpapier? Yes het kan.... Onze gasten zijn trotse gebruikers van The Good Roll en met elk toilet bezoek maken we de wereld net een stukje beter. Dit door gebruik te maken van hun 100% boomvriendelijk toiletpapier dat ook nog een 50% van hun winst gebruikt voor het bouwen van toiletten in 3de wereldlanden.