ESTIDA - Interieur Design

Michel Ruijgrok heeft met zijn creatieve team het plan ontwikkeld voor Boutiquehotel Staats.

Vlekkenplan, indeling en logistiek binnen het gebouw, kamerindeing, interieurconcept, sfeer, kleurenplan, materialen en afwerking. Een enorme klus die nooit af is. Wij vinden het enorm belangrijk om het concept te blijven bijstelllen aan de veranderende inzichten en af te stemmen op de gastbehoefte en daarvoor is ESTIDA met zijn kennis en creativiteit de ideale partner. 

ISCENT- die heerlijke geur

Een geur versterkt de indrukken van je verblijfsomgeving en dringt door tot je onderbewust zijn. 

Wij vinden het heel belangrijk dat het in het hotel lekker ruikt, en dat de verzorgingsproducten het aangename gevoel van je verblijf versterken. Speciaal voor Boutiquehotel STAATS heeft Iscent een geur ontwikkeld, gebaseerd op onze wensen: intiem, warm, omarmend.

De geur wordt subtiel in de ruimtes verspreid en is in de verzorgingslijn verwerkt. Bij de Front office verkopen we diverse producten met de Boutiquehotel STAATS geur, en we krijgen regelmatig verzoeken van verschillende kanten van de wereld om weer eens wat van de geurproducten toe te sturen. Dat vinden we zo leuk!

The Good Roll - Toiletpaper that builds toilets

Awesome..! Een verschil maken met zoiets simpels als toiletpapier? Yes het kan.... Onze gasten zijn trotse gebruikers van The Good Roll en met elk toilet bezoek maken we de wereld net een stukje beter. Dit door gebruik te maken van hun 100% boomvriendelijk toiletpapier dat ook nog een 50% van hun winst gebruikt voor het bouwen van toiletten in 3de wereldlanden.

Dit toiletpapier is misschien een beetje duurder, maar dat hebben wij er bij Staats graag voor over. Want in de eerste plaats is het 100% gerecycled papier, zonder chloor, kleur- of geurstoffen en kijk hier eens wat een verschil wij maken met dit papier.

 

Grohe - de kracht van water

Douche, bad, wastafel, toilet; de sanitaire voorzieningen in een hotel zijn super belangrijk. Deze moeten functioneren en efficient te onderhouden zijn. En om die redden hebben wij gekozen voor Grohe. 

Optimaal functionerende producten met goede looks!

Ook voor onderhoud is Grohe een fijne partner, daar merk je als gast als het goed is niets van, en dat maakt nu juist het verschil

Dopper

Het actief terugdringen van plastic afval was onze eerste drijfveer toen we contact zochten met het Haarlemse bedrijf Dopper; geen petflesjes water meer op de kamer, maar een herbruikbare Dopper beschikbaar voor onze gasten. Het kraanwater in Nederland is van topkwaliteit, en aanvullend daarop bieden we in de Living Room een Grohe Blue voor gefilterd en gekoeld water, plat en bruisend. 

Verblijf je meerdere dagen? Meld je vooraf aan voor ons Save The Planet programma; geen housekeeping tijdens je verblijf maar wel een gratis Boutiquehotel-Staats-Dopper, niet alleen tijdens je verblijf maar om mee te nemen naar huis. 
Verblijf je niet meer dan 1 nacht? De vrolijke gele doppers met Staats logo zijn ook voor een zacht prijsje te koop.

Splinterworks - Sculptural Design and Statement Pieces

Een bad dat hangt tussen twee muren, dat zagen wij wel zitten! 

We zochten contact met de designer en lieten het speciaal uit Groot Brittanie overkomen naar Haarlem.

Wist je dat we de muren exact op de maat van het bad hebben afgestemd? 

Wil je dit bijzondere bad wel eens ervaren? boek een nachtje de Presidential Suite en dompel je letterlijk onder in deze sensatie!

En checkout www.splinterworks.com voor meer spectaculaire ontwerpen.

 

Porcelanosa - keramische tegels uit Spanje

PORCELANOSA Group is een begrip op de Spaanse en de internationale markt, en de reputatie van de groep is gebaseerd op pijlers als innovatie en kwaliteit. Het brede aanbod van keramische tegels gaf ons een keur aan mogelijkheden. Natuurlijk wilden we zoveel mogelijk verschillende producten toepassen, dus geen wonder dat iedere badkamer anders is. Het in patroon gesneden tegelwerk in de gang is wel een van de hoogstandjes, maar laat je vooral ook verrassen door de verschillende tegels in de badkamers, en wat dacht je van het barfront in het restaurant. Ook de blauwe werkbladen van de bar en de keuken zijn van Porcelanosa trouwens.

Listed

Listed is hét inspirerende platform gericht op bijzonder verblijven alleen Nederland. Een online magazine vol tips, sfeerbeelden en heerlijke locaties om te overnachten. Boutiquehotel STAATS is er trots op om ook listed te zijn.

De passie van Listed voor Nederland werkt aanstekelijk en inspireert om Nederland te (her)ontdekken. Alle verblijven, plekken en activiteiten waarover Listed vertelt, hebben een hoge ‘feel good’-factor. Voor jou gevonden, omarmd, Listed! 

Boutique Hotel STAATS is er trots op om ook listed te zijn.