Last minute citytrip Haarlem

Ben je op zoek naar een mooie last minute hotelaanbieding? Voor een lastminute citytrip is Haarlem bij uitstek de plek om naar toe te gaan.

Weet bijvoorbeeld dat Haarlem barst van de leuke dingen om te doen, ongeacht het weer.

Restaurantjes, shoppen, musea, boottochtje, de bioscoop, VRcafe, wandelen in de stad of fietsen naar de natuur en ga zo maar door. Allemaal activiteiten die je last minute kan bepalen te gaan doen. Geen zorgen tijdens het plannen, simpelweg genieten.

Liever een weekendje Haarlem? Bekijk Weekendje Haarlem voor de beste tips.

Midweek last minute

Bij Boutiquehotel Staats ben je last minute op het juiste adres. Gedurende het weekend kun je mogelijk bij ons niet meer slagen, maar doordeweeks hebben we vaak nog wel een kamer beschikbaar voor last minute verblijf.

Last minute zijn de prijzen nog wel eens wat lager, vooral omdat je dan geen flexibele condities meer hoeft te boeken, dat scheelt in de prijsstelling.

Boutiquehotel Staats is de ideale uitvalsbasis voor je midweektrip. Vlakbij het station, je loopt zo de stad in en in het hotel heerlijke kamers en de living room waar je lekker een hapje en drankje kan pakken.

Misschien heeft ons in-house restaurant ook nog wel een last minute plekje beschikbaar om je hotelverblijf compleet te maken. Vraag ons vooral even naar de beschikbaarheid.

Bekijk Midweek Last Minute aanbieding

Last minute online boeken

Kun je online geen last minute hotelovernachting boeken? Bel ons dan even. Soms kunnen we door te schuiven je toch nog last minute een hotelkamer bieden. En we hebben een mooie hotelaanbieding voor je: Boek last minute (maximaal 48 uur voor aankomstdatum) een verblijf van minimaal 2 nachten en we zetten een piccolo prosecco voor je klaar bij aankomst.

Om hier gebruik van te maken vermeld bij boeken: LASTMINUTEHOTELAANBIEDING

Boek nu