Fotoshoots en Filmopnamen in Hotel Staats Haarlem

Fotoshoots, productshoots en filmopnames

Lekker hè al die verschillende sferen bij ons in Boutiquehotel Staats?! Om die reden wordt het hotel vaak gevraagd als locatie voor een fotoshoot. Als het even kan werken wij daar graag aan mee. Er hebben inmiddels al vele fotoshoots, productshoots en filmopnames in het hotel plaatsgevonden.

Ruime kamers en brede gangen

Onze verschillende sferen zijn een perfect decor; mensen en producten komen extra mooi naar voren. De ruime kamers en brede gangen van Boutiquehotel Staats bieden genoeg ruimte voor een crew om in te werken. Wil je toch wat veranderen? Er is veel mogelijk mits alles aan het eind van de shoot weer in originele staat wordt gebracht.

Eten en drinken

Laden en lossen is geen probleem voor de deur. Bij grote producties wordt de meeting room vaak bijgehuurd als uitvalsbasis voor het team en materialen. Grenzend aan deze werkruimte hebben we de living room waar fotografen, modellen en crew zelf in drankjes kunnen voorzien. Puntje van aandacht; zolang het hotel niet compleet wordt afgehuurd moet deze ruimte voor gasten ook beschikbaar blijven.

Duurt een shoot langer dan een paar uurtjes? Alle maaltijden zijn door ons in te vullen; ontbijt, lunch, diner, wrapsnack? Geen probleem, mits vooraf afgesproken, dat dan wel.

Voorwaarden en condities

Voorwaarden en condities hangen af van de wensen van de klant en of er voor Boutiquehotel Staats publiciteit aan een productie vastzit. Wordt Staats als locatie vermeld of getagged in publicaties en social media-uitingen dan kunnen we kosten naar beneden bijstellen. Op onze site is te zien dat we beelden van film en fotoshoots ook graag op onze socials delen.

Plannen voor een shoot en geïnspireerd door onze ruimtes? Mail ons middels onderstaande button

Vraag fotoshoot aan