• Bruidssuite haarlem

Boutiquehotel Staats is de ideale locatie voor jouw onvergetelijke huwelijksnacht in Haarlem

Trouwen in Haarlem of omgeving en op zoek naar een bruidssuite? Boutiquehotel Staats is de ideale locatie voor jouw bruidsnacht, ook voor je bruidsgasten.

Kom voorafgaand aan het huwelijk voorovernachten, bereid je samen met je naasten voor op de grote dag. Make-up en haar kan indien gewenst in het hotel worden ingepland. En de openbare ruimtes zijn super geschikt voor je bruids-fotoshoot. En je kan lekker de hele dag koffie en thee pakken, of nog even tot rust komen in de living room als je er (bijna) klaar voor bent.

Na afloop van de grote dag staat je Honeymoon suite voor je klaar. Boek het wedding arrangement bij en we toveren de kamer van jouw keuze om in een Bruidssuite, speciaal voor jouw huwelijksnacht in het hotel. 

Wij versieren de kamer in stijl, zorgen dat er een mooie fles prosecco met twee glazen flutes voor je op ijs klaar staat met een mooi Boutiquehotel Staats huwelijkscadeautje als blijvende herinnering. 's Ochtends wordt ontbijt op bed gebracht en kan je lekker rustig aandoen met een late checkout tot 12.00 uur. Dat is nog eens een manier om als getrouwd koppel voor het eerst weer wakker te worden. 

Boek dit arrangement per e-mail

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal