Meetings & Corona richtlijnen

Juist nu zoveel medewerkers niet naar kantoor komen en vanuit huis werken, juist nu veel overleggen op afstand met gebruik van digitale middelen plaatsvinden, JUIST NU is een meeting in een inspirerende locatie, buiten de kantoormuren van toegevoegde waarde.

Voor gezelschappen tot maximaal 9 peronen kunnen wij de de afstandsrichtlijnen van 1,5 meter waarborgen. Uiteraard zorgen we dat dit niet ten koste gaat van de ambiance van de ruimte. Meetings kunnen met en zonder hotelovernachting geboekt worden. Bel ons voor meer informatie.

De zakenreiziger voelt zich thuis bij STAATS

Boutiquehotel STAATS is de ideale verblijfsplek voor de zakenreiziger uit binnen- en buitenland. 

Een belangrijkere reden is het thuisgevoel bij STAATS en een efficiente checkin zonder overtollige bureaucratie. De gast kan zelf kiezen of hij op zijn ruime kamer blijft om te werken of dat hij de voorkeur geeft aan de openbare ruimtes buiten de kamer. In de living room en lounge is vrij koffie en thee beschikbaar, van de honesty bar kunnen andere versnaperingen gepakt worden. UIteraard is wifi vrij en onbeperkt beschikbaar; werken kan door het hele hotel.

Het is in overleg mogelijk om alleen een hoofdgerecht te bestellen in het restaurant voor de zakenreiziger die het onbeperkt genieten menu wat veel van het goede vindt. Diner kan overigens ook op de kamer gebracht worden.  We houden zoveel mogelijk rekening met individuele voorkeuren, bij voorbeeld ten aanzien van kamertype, betaalwijze en de manier waarop we met de gast omgaan, daarom zien wij veel zakengasten met regelmaat terug. 

De ligging van het hotel direct bij Station Haarlem en de uitvalswegen richting Amsterdam en Schiphol maakt de locatie makkelijk en efficent bereikbaar