Vergaderruimte Haarlem

Op zoek naar een vergaderruimte in Haarlem?  Boutiquehotel Staats in Haarlem s de ideale locatie om vergaderruimte te huren. Met of zonder overnachting, beide is mogelijk.

De vergaderruimte is van alle gemak voorzien:

  • Flexibele opstelling met comfortabele stoelen
  • Smartscreen voor projectie en goede wifi
  • Flipover met stiften
  • Notitiebloks en pennen
  • Airco en zonwering

In de vergaderruimte kunnen maximaal 20 personen comfortabel terecht.
 

Vergaderen in Haarlem

Wil je de vergadering in onze vergaderruimte uitbreiden met een activiteit in Haarlem? Er zijn tal van mogelijkheden zoals fietsen, museumbezoek, een boottocht of suppen door de grachten, een proeverij bij Jopen en ga zo maar door.

Bel ons om de beschikbaarheid te checken, of stuur hier een aanvraag in. We ontvangen je graag.

Neem contact op

De zakenreiziger voelt zich thuis bij STAATS

Boutiquehotel STAATS is de ideale verblijfsplek voor de zakenreiziger uit binnen- en buitenland. 

Een belangrijkere reden is het thuisgevoel bij STAATS en een efficiente checkin zonder overtollige bureaucratie. De gast kan zelf kiezen of hij op zijn ruime kamer blijft om te werken of dat hij de voorkeur geeft aan de openbare ruimtes buiten de kamer. In de living room en lounge is vrij koffie en thee beschikbaar, van de honesty bar kunnen andere versnaperingen gepakt worden. UIteraard is wifi vrij en onbeperkt beschikbaar; werken kan door het hele hotel.

Het is in overleg mogelijk om alleen een hoofdgerecht te bestellen in het restaurant voor de zakenreiziger die het onbeperkt genieten menu wat veel van het goede vindt. Diner kan overigens ook op de kamer gebracht worden.  We houden zoveel mogelijk rekening met individuele voorkeuren, bij voorbeeld ten aanzien van kamertype, betaalwijze en de manier waarop we met de gast omgaan, daarom zien wij veel zakengasten met regelmaat terug. 

De ligging van het hotel direct bij Station Haarlem en de uitvalswegen richting Amsterdam en Schiphol maakt de locatie makkelijk en efficent bereikbaar