• Genieten bij Boutiquehotel Staats
  • huwelijksarrangement hotel Staats haarlem

Originele Hotelarrangementen

Onbekommerd genieten

Bij Boutiquehotel STAATS Haarlem ontvangen wij een divers publiek. Op basis van onze ervaring hebben wij diverse arrangementen samengesteld waarmee je als gast een totaalpakket boekt dat compleet aansluit bij je wensen.

Reserveer middels de button in de omschrijving of bel met onze front office medewerkers. Wij adviseren met plezier de best passende invulling en zetten binnen een mum van tijd een reservering in het systeem. Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag!

De speciale tarieven die bij arrangementen worden geboden zijn van toepassing voor gasten die rechtstreeks boeken. Boek je via een ander kanaal, dan kunnen de hier geboden services in de regel ook aan je reservering worden toegevoegd, de kortingstarieven zijn dan echter niet van toepassing. 

Maak een reservering

Bel ons op: +31 (0)23 200 1234

Als gevolg van de aangescherpte regels voor credit card betalingen kun je momenteel problemen ondervinden bij het maken van de reservering. Bel of mail ons en we sturen een betaalverzoekje voor betaling met bankkaart i.p.v. credit card. 

Maak kans op een kortingbon!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een kortingsbon te besteden in onze shop of voor een overnachting.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal