Een Bijzonder concept

In het restaurant worden van maandag tm vrijdag jongeren opgeleid die door persoonlijke omstandigheden ('een overvolle rugzak') zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs. Deze jongeren volgen hier een praktijkopleiding voor horeca en gastvrijheid. Ze worden maatschappelijk bijgestaan en geholpen hun leven weer op de rit te krijgen. Dankzij de open keuken is er zicht op de keukenactiviteiten en beleeft de restaurantgast het opleidingsproces mee. Uiteraard vinden tijdens het leertraject wel eens schoonheidsfoutjes plaats, begrip voor het mooie werk dat hier plaatsvindt maakt dat de meeste bezoekers waardering kunnen opbrengen voor de inspanning die dit van leerlingen en leermeesters vraagt. Dit restaurant kan bogen op een lange historie en heeft al veel jongeren met succes begeleid om hun weg te vinden in de maatschappij. Gelijktijdig wordt restaurant De Ripper hoog gewaardeerd op recensiesites en wordt de onbevangenheid van de leerlingen veelal geroemd. 

Kijk voor meer informatie op www.deripper.nl

Hotelontbijt

Dagelijks wordt door de ontbijt-chef een mooi aanbod samengesteld van verse broden, broodjes, croissants, en huisgemaakte cake. Uiteraard met zoet en hartig beleg, vers fruit en rauwkost, zuivel en huisgemaakte granola, sap en smoothies. Eitjes worden naar persoonlijke voorkeur bereid, ook kan een lekker pannenkoekje of wentelteefje worden gebakken. Koffie en thee kan onbeperkt worden gepakt.

Doordeweeks is het ontbijt beschikbaar tussen 07.30 en 10.30 uur, in het weekend en op feestdagen kan van 08.00 tot 11.00 uur ontbeten worden. 

 

Diner; Onbeperkt Genieten Menu

Van maandag tot en met vrijdag biedt restaurant De Ripper een 'Onbeperkt Genieten Menu'.
Dit omvat een breed scala van gerechtjes ter grootte van een voorgerecht. De gast kan onbeperkt kiezen voor een vaste menuprijs.
Dineren bij De Ripper staat garant voor uitgebreid tafelen en verrast worden door de bijzondere gerechtjes en de onbevangenheid van de leerlingen.

De keuken is geopend van 18.00 tot 21.00 uur. 
(zaterdag en zondag gesloten)