Mogelijkheden tijdens de restaurant lockdown

Tot onze spijt is op dit moment het restaurant vanwege de corona restricties gesloten.Hotels zijn tijdens de huidige lockdown verplicht hun restaurants te sluiten en helaas is roomservice ook niet toegestaan. 

Het ontbijt bieden wij in de vorm van een op maat gesneden take away. Onze gasten vullen een keuzelijstje in, inclusief het gewenste tijdstip. De ontbijtchef zorgt voor een vers ontbijtje dat in het restaurant op de aangegeven tijd klaarstaat.

Diner kan bij vele restaurants in de Haarlemse binnenstad worden besteld, afgehaald, of laten bezorgen. Geef aan hoe laat je een bezorging verwacht en wij nemen het voor je in ontvangst (mits reeds afgerekend) en geven een seintje als het er is. Keuze stress? WIj hebben bij de front office een lijstje met aanbevolen restaurants, de adresjes waar wij zelf graag komen of bestellen, of waar we van gasten goede verhalen over horen. Aarzel niet om advies te vragen.

De Deluxe Rooms, Junior Suites en Suites hebben we alle ingericht met een leuke baropstelling met krukken of een tafeltje met stoelen, zodat op de kamer gedineerd kan worden. Sommige kamers hebben deze opstelling altijd al, in sommige kamers hebben we deze opstelling speciaal voor deze situatie toegevoegd. Let op: De Comfort rooms bieden deze mogelijkheid niet..

Een Bijzonder concept

In het restaurant worden jongeren opgeleid die door persoonlijke omstandigheden ('een overvolle rugzak') zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs. Deze jongeren volgen hier een praktijkopleiding voor horeca en gastvrijheid. Ze worden maatschappelijk bijgestaan en geholpen hun leven weer op de rit te krijgen. Dankzij de open keuken is er zicht op de keukenactiviteiten en beleeft de restaurantgast het opleidingsproces mee. Uiteraard vinden tijdens het leertraject wel eens schoonheidsfoutjes plaats, begrip voor het mooie werk dat hier plaatsvindt maakt dat de meeste bezoekers waardering kunnen opbrengen voor de inspanning die dit van leerlingen en leermeesters vraagt. Dit restaurant kan bogen op een lange historie en heeft al veel jongeren met succes begeleid om hun weg te vinden in de maatschappij. Gelijktijdig wordt restaurant De Ripper hoog gewaardeerd op recensiesites en wordt de onbevangenheid van de leerlingen veelal geroemd. 

Kijk voor meer informatie op www.deripper.nl

Hotelontbijt

Dagelijks wordt door de ontbijt-chef een mooi aanbod samengesteld van verse broden, broodjes, croissants, en huisgemaakte cake. Uiteraard met zoet en hartig beleg, vers fruit en rauwkost, zuivel en huisgemaakte granola, sap en smoothies. Eitjes worden naar persoonlijke voorkeur bereid, ook kan een lekker pannenkoekje of wentelteefje worden gebakken. Koffie en thee kan onbeperkt worden gepakt.

Doordeweeks is het ontbijt beschikbaar tussen 07.30 en 10.30 uur, in het weekend en op feestdagen kan van 08.00 tot 11.00 uur ontbeten worden. 

Als gevolg van de huidige steeds veranderende covid maatregelen kan van bovenstaande enigzins afgeweken worden.
Vraag ons even hoe wij het ontbijt verzorgen tijdens uw verblijf.