• Kussen detail
  • geniet in een van de fijne restaurants in de Haarlemse binnenstad
  • Staats is compleet in kerstsfeer

Kerstarrangement Haarlem

Sfeervolle lichtjes en decoraties; zodra Sint zijn biezen heeft gepakt is Staats helemaal in Kerstsfeer en de stad Haarlem is dat ook. Dompel je onder in de sfeer en geniet van de feestdagen. Inhouse opleidingsrestaurant De Ripper is tijdens de kerstadagen gesloten, maar niet getreurd, Haarlem heeft geweldige restaurants met mooie kerstmenus. Op aanvraag hebben wij een lijst met het aanbod beschikbaar.
Ontbijt wordt uiteraard gewoon geserveerd in het restaurant en tijdens de kerstdagen is het ontbijtaanbod extra feestelijk.. 

Wil je de Kerstdagen bij Staats doorbrengen? Als je tijdens de kerstdagen verblijft onvang je een kerstdecoratie 🎁 als aandenken! Boek nu een paar gezellige dagen in december in Haarlem.

Inhoud Kerstarrangement

Wil je de Kerstdagen bij Staats doorbrengen? Boek nu je verblijf tijdens de kerstdagen onvang je een kerstdecoratie 🎁 als aandenken (zolang de voorraad strekt)

Dompel je onder in de sfeer; Staats is volledig gedecoreerd. Checkin vanaf 15.00 uur, een piccolo prosecco staat voor je klaar op de kamer. Geniet van een mooi diner in de stad of bij familie en kom daarna terug op je luxe hotelkamer. Na een comfortabele nacht geniet je van een mooi kerstontbijt in het restaurant.
Bij checkout ontvang je van ons nog een kerstgeschenkje als aandenken.

Kerstarrangement inclusief:

- Sfeervolle decoratie
- Lijst aanbevolen restaurants voor kerstdiner in de stad, reserveren doe je zelf in het restaurant van je keuze
- Overnachting in een luxe kamer
- Kerstontbijt
- Kerstdecoratie geschenkje bij checkout

Boek dit arrangement hier per e-mail

Prijs afhankelijk van kamerkeuze

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal