Ontdek wat Haarlem & omgeving te bieden heeft

Twee dagen genieten in de stad Haarlem, cultuur snuiven, winkelen, wat je maar wil.Start de dag met een lekker ontbijt en maak een plan voor de invulling van je dag. Op de dag na je eerst overnachting staat de fiets voor je klaar. Gebruik de fiets om de stad in te gaan, ontdek de omgeving of fiets naar het strand. 's avonds ergens eten? We adviseren graag. 

Boek dit arrangement hier per e-mail

Scroll voor details naar beneden

€ 169,- pp obv 2 personen (toeslag vrijdag en zaterdag € 10,- pp per weekend dag)

Het Staycation arrangement omvat het volgende:

  • Twee hotelovernachtingen in een luxe kamer
  • upgrade mogelijk tegen toeslag
  • Twee keer lekker uitgebreid ontbijten
  • Een volle dag Fietshuur (de dag na de 1e overnachting), incl afkoop verzekering
  • Deelname aan het Save the Planet programma (geen housekeeping service tijdens je verblijf); je ontvangt een Dopper met Staats logo (super handig om mee te nemen tijdens je stadswandeling of je fietstocht).

Maak voor reserveren gebruik van promocode : Staycation2020 of bel ons

Aanbieding op basis van 2 personen en non refundable condities (betalen op het moment van reserveren, geen mogelijkheid tot wijzigen of kosteloos annuleren). 
Prijs is exclusief toeristenbelasting (€ 5,- pp pn) 
Diner op aanvraag en tegen toeslag. Denk er aan dat met het oog op de RIVM voorschriften alle restaurants vooraf gereserveerd moeten worden. Heb je advies of hulp nodig, we helpen je graag

Boek dit arrangement hier per e-mail

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Midweek Haarlem 3=2 Midweek 3=2 x

Geniet doordeweeks van al het goede dat Haarlem te bieden heeft. Boek een comfortabel verblijf van tenminste 3 nachten inclusief ontbijt in een Deluxe kamer, Junior Suite, of zelfs in een van de Suites, en betaal er slechts 2.

BOEKEN