Hotelontbijt

Dagelijks wordt door de ontbijt-chef een mooi aanbod samengesteld van verse broden, broodjes, croissants, en huisgemaakte patisserie. Uiteraard met zoet en hartig beleg, rauwkost, vers fruit en zuivel, huisgemaakte granola, sap en smoothies. Eitjes worden naar persoonlijke voorkeur bereid, en op verzoek wordt een lekker pannenkoekje gebakken. Koffie en thee kan onbeperkt worden gepakt.

Doordeweeks is het ontbijt beschikbaar tussen 07.00 en 10.30 uur, in het weekend en op feestdagen kan van 08.00 tot 11.00 uur ontbeten worden. 

Magic is happening; veranderingen vanaf deze zomer

In house restaurant De Ripper fuseert met zusterlocatie De Kloosterkeuken en verlaat ons hotel. In de huidige restaurantruimte blijven wij (uiteraard) dagelijks het ontbijt bieden, dit doen wij al jaren met een toegewijd eigen hotelteam. Bovendien wordt het restaurant gerestyled tot een comfortabele hotellounge waar hotelgasten de hele dag terecht kunnen. De gratis koffie en thee blijven, de honesty bar verdwijnt; gasten kunnen in de lounge een hapje of drankje bestellen van de kaart. We nemen met een beetje pijn in ons hart afscheid van Team Ripper, maar kijken er vol enthousiasme naar uit om onze hotelgasten zeven dagen per week te servicen met een comfortabele lounge, lekkere hapjes en smakelijke drankjes. Lekker onderuitzakken met je telefoon of een boek of een spelletje doen zonder iets te consumeren kan ook. 
Gedurende de restyling blijft het restaurant beschikbaar voor ontbijt en is ook de living room met honesty bar zoals gebruikelijk toegankelijk voor hotelgasten. Vanaf half augustus starten wij met het loungemenu. 

We houden onze gasten en fans op de hoogte van de wijzigingen via onze nieuwsbrief en socials.