Culinair proefwerk

Leerwerkrestaurant en hippe combinatie van modern en vintage

Het restaurant is een hippe combi van modern en vintage met een open rvs-keuken en koperen pannen aan de muur. Het design is warm met schoolse invloeden, rauwe elementen en 17e-eeuwse details. Koffie, thee, snacks en natuurlijk het ontbijt, de lunch en diner worden bereid en geserveerd door jongeren die zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs en hier een opleiding volgen voor horeca en hospitality. Een wirwar van mensen, stijlen en kleuren die samen prachtig combineren tot dit stylish restaurant.

Logischerwijs wordt in dit leerrestaurant alles vers en terplekke gemaakt. Door de open keuken heeft de bezoeker zicht op dit kook- en opleidingsproces. Dit restaurant kan bogen op een lange historie en heeft al veel jongeren met succes begeleid om hun weg te vinden in de maatschappij. Gelijktijdig wordt Restaurant de Ripper hoog gewaardeerd op recensiesites. 

Het hotelontbijt wordt in het restaurant geserveerd en hotelgasten kunnen gedurende de dag bij De Ripper terecht voor drankjes, snacks, een borrel, diner of andere culinaire verzorging. Dankzij de aanwezigheid van onze hotelgasten wordt leerlingen de gelegenheid geboden zich te ontwikkelen in hun horeca competenties en hun sociale vaardigheden.

In Restaurant De Ripper worden bezoekers, net als in het hotel, warm onthaald en is men graag bereid om aan individuele wensen tegemoet te komen.

Reserveren kan via onderstaande link, of door te bellen 023-5185160, te mailen info@deripper.nl of via www.iens.nl/restaurant/de-ripper