Culinair proefwerk

Leerwerkrestaurant en hippe combinatie van modern en vintage

Het inpandige restaurant De Ripper is een hippe combi van modern en vintage met een open rvs-keuken en sfeervolle verzamelobjecten aan de muur. Het design is warm met schoolse invloeden, rauwe elementen en 17e-eeuwse details. Een wirwar van stijlen en kleuren die samen prachtig combineren tot dit stylish restaurant.

Ontbijt wordt hier dageijks geserveerd en het restaurant is van dinsdag tot en met zaterdag geopend voor diner. Het restaurant is niet geopend voor lunch, op aanvraag kan hier voor gezelschappen een uitzondering op worden gemaakt.

In dit restaurant worden jongeren opgeleid die door persoonlijke omstandigheden zijn uitgevallen in het reguliere onderwijs. De jongeren volgen hier een opleiding volgen voor horeca en hospitality, worden maatschappelijk bijgestaan en geholpen hun leven weer op de rit te krijgen. Logischerwijs wordt in dit leerrestaurant alles vers en terplekke gemaakt. Door de open keuken heeft de bezoeker zicht op dit kook- en opleidingsproces.  Dit restaurant kan bogen op een lange historie en heeft al veel jongeren met succes begeleid om hun weg te vinden in de maatschappij. Gelijktijdig wordt Restaurant de Ripper hoog gewaardeerd op recensiesites. Kijk voor meer informatie op www.deripper.nl.

In Restaurant De Ripper worden bezoekers, net als in het hotel, warm onthaald en is men graag bereid om aan individuele wensen tegemoet te komen.

Reserveren kan via de website van het restaurant, of in combinatie met een kamerreservering.