Vergaderruimte Haarlem

Op zoek naar een vergaderruimte in Haarlem?  Boutiquehotel Staats in Haarlem is de ideale locatie om vergaderruimte te huren. Met of zonder overnachting, beide is mogelijk.

De vergaderruimte is van alle gemak voorzien:

  • Flexibele opstelling met comfortabele stoelen
  • Smartscreen voor projectie en goede wifi
  • Flipover met stiften
  • Notitiebloks en pennen
  • Airco en zonwering

In de vergaderruimte kunnen maximaal 20 personen comfortabel terecht.
 

Vergaderen in Haarlem

Wil je de vergadering in onze vergaderruimte uitbreiden met een activiteit in Haarlem? Er zijn tal van mogelijkheden zoals fietsen, museumbezoek, een boottocht of suppen door de grachten, een proeverij bij Jopen en ga zo maar door.

Bel ons om de beschikbaarheid te checken, of stuur hier een aanvraag in. We ontvangen je graag.

Neem contact op

De zakenreiziger voelt zich thuis bij STAATS

Boutiquehotel STAATS is de ideale verblijfsplek voor de zakenreiziger uit binnen- en buitenland.  De ligging van het hotel direct bij Station Haarlem en de uitvalswegen richting Amsterdam en Schiphol maakt de locatie makkelijk en efficiënt bereikbaar.

Een belangrijkere reden waarom de zakenreiziger voor STAATS kiest is het thuisgevoel, ongedwongen comfort en een efficiënte checkin zonder overtollige bureaucratie. De gast kan zelf kiezen of hij op zijn ruime kamer blijft om te werken of dat hij de voorkeur geeft aan de openbare ruimtes buiten de kamer. In de living room en lounge is vrij koffie en thee beschikbaar, van de Honesty Bar kunnen andere versnaperingen gepakt worden. Uiteraard is wifi vrij en onbeperkt beschikbaar: werken kan door het hele hotel. Ontbijt wordt doordeweeks al vanaf 07.00 uur geserveerd, dus de werkdag kan op tijd beginnen.

Moet je vanwege business ook regelmatig in Haarlem overnachten? Neem vooral even contact met ons op, dan stemmen we de condities speciaal af op jouw behoefte.

Vraag hier een voorstel voor corporate condities aan