Een week lang genieten op de mooiste plekken in Haarlem en omgeving ! Boek een comfortabel verblijf van tenminste 7 nachten en krijg 10% korting op de kamerprijs

Het is altijd echt genieten in Haarlem e.o. Een divers winkelaanbod, pittoreske straatjes & hofjes, kwaliteitsmusea, mooie oude stadsarchitectuur en mogelijkheid tot een wandeling in de prachtige stadsparken. Of gaat u liever uitwaaien op het strand of ergens gezellig lunchen? Maak een fietstocht met een tussenstop voor een wandeling in het prachtige park Zuid-Kennemerland tussen de vele herten. Daarna lekker warme chocomelk bij een van de heerlijke strandtenten van Bloemendaal of Zandvoort.

Maar er is zoveel meer te doen hier in de omgeving, dat je er eigenlijk wel een weekje voor moet uittrekken.

Of zoekt u tijdelijk verblijf in Nederland vanuit het buitenland of je wil even je huis uit vanwege een verbouwing, je bent van harte welkom bij ons.

Boek nu minimaal 7 nachten, en ontvang 10% korting op de kamerprijs.
Lekker dagelijks vers gemaakt ontbijtje erbij? Bij rechtstreeks boeken, bieden wij u die aan voor slechts €9,50 pp per dag.
Gebruik bij het maken van uw boeking onze Vouchercode: 7NACHTEN@STAATS

Boek dit arrangement hier per e-mail

Minimaal 7 nachten 10% korting op de kamerprijs; prijs varieert afhankelijk van periode en kamertype

De kleine lettertjes:
Deze aanbieding is geldig tot 31 maart 2023, minimaal 7 dagen aaneengesloten op dezelfde kamer, mits vooraf geboekt.
Alleen onze comfort kamers vallen niet onder dit arrangement, maar u kunt verder wel kiezen uit al onze andere luxe kamercategorieën.
Reservering kan op basis van Fully Flexible of het Non Refundable condities geboekt worden. 

Uiteraard kan het verblijf worden uitgebreid met de reguliere opties die wij bieden zoals fietshuur, extra persoon op de kamer, verjaardag arrangement en extra nachten etc. 

Deze aanbieding kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal