Kinderen ontbijten gratis

Onze kamers zijn ideaal geschikt voor verblijf met de kinderen, er is voldoende ruimte voor een extra bed of babybedje. In de living room staan spelletjes en speelgoed in de meeting room kan getafeltennist worden.
Cake en koekjes kunnen gedurende de dag onbeperkt gepakt worden, en een lekkere warme chocomelk erbij is onderdeel van het aanbod.

Bij iedere betalende volwassene bieden wij een gratis ontbijt voor meereizende kids. Ja hoor inclusief pannenkoeken en wentelteefjes!

Boek dit arrangement hier per e-mail

Zelf boeken mag ook, wij corrigeren in dat geval de ontbijtkosten bij checkin. 

Geef ons bij reservering door hoe je reisgezelschap is samengesteld en wij passen de ontbijtkorting toe voor meereizende kinderen tot en met 16 jaar. Aanbieding alleen bij rechtstreekse boekingen en geldig voor verblijf tot eind oktober. 

Boek dit arrangement hier per e-mail

Zelf boeken mag ook, wij corrigeren in dat geval de ontbijtkosten bij checkin. 

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Midweek Haarlem 3=2 Midweek 3=2 x

Geniet doordeweeks van al het goede dat Haarlem te bieden heeft. Boek een comfortabel verblijf van tenminste 3 nachten inclusief ontbijt in een Deluxe kamer, Junior Suite, of zelfs in een van de Suites, en betaal er slechts 2.

BOEKEN