• Hotel Staats | Geniet door de weeks in een kamer in hotel Staats
  • Hotel Staats | Een deluxe kamer met korting voor een midweek
  • Fietsen bij Molen De Adriaan
  • Frans Hals Museum

Verblijf 3 nachten gedurende de midweek en ontvang 10% korting op de kamerprijs

Nu het hele jaar boekbaar (voorheen slechts tot eind maart).
Op de doordeweekse dagen is het echt genieten in Haarlem. De pitoresque straatjes en rust ruimte in de musea, in de boutiques hebben ze echt de tijd voor je en je maakt lekker een wandeling in de prachtige stadsparken, net als de locals. Liever uitwaaien op het strand? Maak een fietstocht met een tussenstop voor een wandeling in het prachtige park Zuid Kennemerland en waan je alleen op de wereld. Daarna lekker een drankje of een lunch bij een van de heerlijke strandtenten van Bloemendaal of Zandvoort.

Ontbijt kost voor directe boekers slechts € 9,50 per persoon per dag, maken we dagelijks vers en wordt automatisch bijgeboekt.

Boek nu 3 nachten en ontvang 10% korting op de kamerprijs en tevens de mooie Frans Hals Stadswandeling brochure met plattegrond en achtergrondinformatie. 

Boek dit arrangement met voucher code 3NIGHTS@STAATS Of vraag het hier aan via de mail, dan maken wij de reservering voor je in orde!

 

3 Nights; prijs varieert afhankelijk van periode en kamertype

De kleine lettertjes:
Deze aanbieding is geldig voor verblijf vooraf en rechtstreeks geboekt met de direct bookers breakfast deal. Geldig van zondag ™ donderdag, drie dagen aaneengesloten in dezelfde kamer (comfort rooms uitgesloten).
Reservering kan op basis van Fully Flexible of Non Refundable condities geboekt worden. 

De korting wordt toegepast op de optelling van de drie nachten kamerprijs. Ontbijt en toeristenbelasting worden voor alle dagen in rekening gebracht .
Uiteraard kan het verblijf worden uitgebreid met de reguliere opties die wij bieden zoals fietshuur, extra persoon op de kamer, verjaardagsarrangement, en extra nachten (ook weekend mogelijk) etc. 

 

 

Maak kans op een kortingbon!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een kortingsbon te besteden in onze shop of voor een overnachting.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal