Verblijf 3 nachten in Haarlem gedurende de midweek, betaal slechts 2 nachten

Op de doordeweekse dagen is Haarlem lekker rustig en veilig. Geen rijen voor de winkels, en tentoonstellingen in de prachtige musea zoals het Teylers of Frans Hals zijn goed te boeken. Liever uitwaaien op het strand? Maak een fietstocht met een tussenstop voor een wandeling in het prachtige park Zuid Kennemerland en waan je alleen op de wereld. Daarna lekker warme chocomelk bij de haard in een van de strandtenten van Bloemendaal of Zandvoort.

En de volgende dag? Gewoon hetzelfde? Of lekker naar de Bioscoop, winkelen zonder in de rij staan, bierproeven bij de Jopen brouwerij. Dineren in ons inhouse restaurant of ergens in de stad? Je bepaalt het helemaal zelf!

 

Boek dit arrangement hier per e-mail

vanaf € 238,- per kamer, incl ontbijt excl toeristenbelasting

De kleine lettertjes:
Deze aanbieding is geldig voor verblijf van zondag ™ donderdag tot eind maart 2021, in een Deluxe kamer, Junior Suite of Suites, drie dagen aaneengesloten in dezelfde kamer.
Reservering kan op basis van Fully Flexible of Non Refundable condities geboekt worden. 
Uiteraard kan het verblijf worden uitgebreid met de reguliere opties die wij bieden zoals bijvoorbeeld fietshuur, extra persoon op de kamer, verjaardagsarrangement, diner in het restaurant, en extra nacht (ook weekend mogelijk) etc. 
Om zelf rechtstreeks te boeken gebruik je de volgende promocodes:

CITYBREAK 3=2  voor het FULLY FLEXIBLE TARIEF
CITYBREAK 3=2 NR voor het NON REFUNDABLE TARIEF

Boek dit arrangement hier per e-mail

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Midweek Haarlem 3=2 Midweek 3=2 x

Geniet doordeweeks van al het goede dat Haarlem te bieden heeft. Boek een comfortabel verblijf van tenminste 3 nachten inclusief ontbijt in een Deluxe kamer, Junior Suite, of zelfs in een van de Suites, en betaal er slechts 2.

BOEKEN