• Hotel Staats | Geniet door de weeks in een kamer in hotel Staats
  • Hotel Staats | Een deluxe kamer met korting voor een midweek
  • Fietsen bij Molen De Adriaan
  • Frans Hals Museum

Verblijf 3 nachten in Haarlem gedurende de midweek, betaal slechts 2 nachten

Op de doordeweekse dagen is het echt genieten in Haarlem. Geen rijen voor de winkels, pitoresque straatjes en ruimte in de musea en mogelijkheid tot een wandeling in de prachtige stadsparken. Liever uitwaaien op het strand? Maak een fietstocht met een tussenstop voor een wandeling in het prachtige park Zuid Kennemerland en waan je alleen op de wereld. Daarna lekker warme chocomelk bij een van de heerlijke strandtenten van Bloemendaal of Zandvoort.

Ontbijt kost voor directe boekers slechts € 7,50 per persoon per dag, maken we dagelijks vers en wordt automatisch bijgeboekt.

Om maximaal van de mogelijkheden van de stad te genieten is er speciaal voor de Midweek boekers een tasje samengesteld met kortingsvouchers van de Haarlemse Horeca. Dit staat bij aankomst op de kamer voor je klaar.

Boek nu 3 nachten, waarvan 1 gratis. 
(Boekbaar tussen half september 2022 en eind maart 2023)

Boek dit arrangement hier per e-mail

3=2; prijs varieert afhankelijk van periode en kamertype

De kleine lettertjes:
Deze aanbieding is geldig voor verblijf van zondag ™ donderdag, drie dagen aaneengesloten in dezelfde kamer, mits vooraf geboekt in de periode vanaf half september 2022 tot eind maart 2023.
Reservering kan op basis van Fully Flexible of Non Refundable condities geboekt worden. 

De korting wordt toegepast op de goedkoopste kamernacht, ontbijt en toeristenbelasting moeten voor alle dagen betaald worden.

Uiteraard kan het verblijf worden uitgebreid met de reguliere opties die wij bieden zoals fietshuur, extra persoon op de kamer, verjaardagsarrangement, en extra nachten (ook weekend mogelijk) etc. 

Boek dit arrangement hier per e-mail

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 7,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal