• Lincherie Haarlem
  • LINCHERIE
  • Lincherie Haarlem

Laat je verrassen met een Lincherie surprise box en kies in de privacy van je hotelkamer

Vraag hier een verblijf inclusief Lincherie Surprisebox

Je boekt conform onze reguliere voorwaarden en betaalt de gangbare hotelkamerprijs inclusief ontbijt.
De Surprisbox ligt bij checkin op de kamer klaar voor je en je rekent de spulletjes die je wil houden middels een betaalverzoekje rechtstreeks met de Lincherie winkelier af.

Boek dit arrangement hier per email

Maak je verblijf extra bijzonder
met de Personal Shopping van

LINCHERIE Haarlem

LINCHERIE
Als je kiest voor een box van Lincherie Haarlem stelt eigenaresse Kim een verrassingsdoos samen met speciaal voor jou geselecteerde items. In het voorjaar en zomerseizoen kun je ook een mooie badcollectie laten toevoegen. De voor jou geselecteerde items kun je rustig op de hotelkamer passen. Informeer Kim wat je wel en niet wil houden en betaal rechtstreeks middels een betaalverzoekje van de winkel. De spullen die je niet wil houden lever je gewoon bij de Front Office in, Lincherie Haarlem pikt ze weer op.
Wanneer je de Surprisebox van Lincherie Haarlem boekt, ontvang je van ons een lijstje waarop je je persoonlijke informatie kan invullen, zoals je maten en je persoonlijke smaak. Met die informatie kan Lincherie aan de slag om een mooi assortiment voor je te selecteren. Team Staats zorgt dat het klaarstaat op de hotelkamer op het moment van checkin.

GARANTIE
We verzoeken je om bij reserveren een creditcard beschikbaar te stellen, niet alleen ter garantie van de reservering, maar ook ter garantie van de spulletjes van de surprisebox. 
De spulletjes die je niet koopt lever je tenminste een uur voor checkout in bij de Front office, zodat wij in de gelegenheid zijn het even na te lopen. Dan kan je bij checkout vlot de deur uit.

Boek dit arrangement hier per email

Maak kans op een kortingbon!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een kortingsbon te besteden in onze shop of voor een overnachting.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal