CLICK &. COLLECT op je hotelkamer

Vraag hier een verblijf inclusief Lincherie Surprisebox of Meent Stylebox aan.

Je boekt conform onze reguliere voorwaarden en betaalt de gangbare hotelkamerprijs inclusief ontbijt.
De aangevraagde boxen liggen bij checkin op de kamer klaar voor je en je rekent de spulletjes die je wil houden middels een betaalverzoekje rechtstreeks met de winkeliers van Lincherie en Meent af.

Maak je verblijf extra bijzonder
met de Personal Shopping van

LINCHERIE Haarlem en MEENT dames- en herenmode

LINCHERIE
Als je kiest voor een box van Lincherie Haarlem stelt eigenaresse Kim een verrassingsdoos samen met speciaal voor jou geselecteerde items, die je rustig op de hotelkamer kunt passen. Informeer Kim wat je wel en niet wil houden en betaal rechtstreeks middels een betaalverzoekje van de winkel. De spullen die je niet wil houden lever je gewoon bij de Front Office in, Lincherie Haarlem pikt ze weer op.
Wanneer je de Surprisebox van Lincherie Haarlem boekt, ontvang je van ons een lijstje waarop je je persoonlijke informatie kan invullen, zoals je maten en je persoonlijke smaak. Met die informatie kan Lincherie aan de slag om een mooi assortiment voor je te selecteren. Team Staats zorgt dat het klaarstaat op de hotelkamer op het moment van checkin.

MEENT
Kies je voor een Stylebox van Meent (dames of heren, beide is mogelijk), dan belt een van de eigenaren van de winkel graag even persoonlijk met je om door te nemen wat het beste aansluit bij je wensen. Op basis daarvan stellen ze een mooie selectie samen die voor je op de hotelkamer wordt klaargelegd. Ook met Meent heb je rechtstreeks contact over hetgeen je verkiest te houden, en je rekent rechtstreeks met ze af. De spulletjes die je niet koopt lever je in de de Staats Front office, en wij regelen de rest.

GARANTIE
We verzoeken je om bij reserveren een creditcard beschikbaar te stellen, niet alleen ter garantie van de reservering, maar ook ter garantie van de spulletjes van de surprisebox. 
De spulletjes die je niet koopt lever je tenminste een uur voor checkout in bij de Front office, zodat wij in de gelegenheid zijn het even na te lopen. Dan kan je bij checkout vlot de deur uit.

Vraag hier een verblijf inclusief Lincherie Surprisebox of Meent Stylebox aan

Maak kans op een overnachting!

Twee keer per jaar verloot Boutiquehotel Staats een hotelovernachting onder de nieuwsbrief abonnees. Schrijf je nu in en maak kans op een verblijf inclusief ontbijt voor 2 personen.

Lockdown Shoppen Surprisebox x

Maak je verblijf extra romantisch met de Surprisebox van Lincherie Haarlem. Lincherie Haarlem stelt een verrassingsdoos samen met speciaal voor jou geselecteerde items, die je rustig op de hotelkamer kunt passen. 

BOEKEN