• Beleef een spannende avond in ons hotel

Tijd voor Romantiek! Boek een STAATS Romance arrangement en geniet nog meer van een overnachting samen.

Boek hier je verblijf inclusief upgrade omvattend:

  • Een Piccolo flesje Prosecco bij aankomst op de kamer
  • Romantische rozenblaadjes op bed
  • Een Bijoux Indistrects Teasebox om elkaar volop de aandacht mee te geven

Voor meer details scroll naar beneden

Boek dit arrangement hier per email

Toeslag voor romantische upgrade € 48,50 ongeacht de kamerkeuze

Reserveer je kamer naar keuze inclusief ontbijt en met het Romance arrangement maak je jullie nachtje samen compleet. De volgende verwen-onderdelen zijn hierin opgenomen:

Bij aankomst staat een Piccolo Flesje Prosecco voor jullie op de kamer, het bed is versierd met rozenblaadjes en er ligt een mooie Teasebox voor jullie klaar met
2 in 1 Massage and Intimate Gel, Warming Massage Oil, Tickel me Tickler, Blinddoek, Vibration Bullet en Lelo Hex Condoms.
Commerciele waarde € 55,25 arrangementsprijs € 48,25

Het Romance arrangement is desgewenst uit te breiden met:

  • Een Lincherie Surprisebox speciaal samengesteld op persoonlijke maten en voorkeur (je rekent alleen af wat je kiest te houden)*
  • Een prachtige bos rozen op de kamer van onze huisbloemist Jasmijn vanaf € 47,50
  • Een doosje Boutiquehotel Staats chocolades € 14,50

Boek dit arrangement hier per email
 

*LINCHERIE
Als je kiest voor een box van Lincherie Haarlem stelt eigenaresse Kim een verrassingsdoos samen met speciaal voor jou geselecteerde items, die je rustig op de hotelkamer kunt passen. Informeer Kim wat je wel en niet wil houden en betaal rechtstreeks middels een betaalverzoekje van de winkel. De spullen die je niet wil houden lever je gewoon bij de Front Office in, Lincherie Haarlem pikt ze weer op.
Wanneer je de Surprisebox van Lincherie Haarlem boekt, ontvang je van ons een lijstje waarop je je persoonlijke informatie kan invullen, zoals je maten en je persoonlijke smaak. Met die informatie kan Lincherie aan de slag om een mooi assortiment voor je te selecteren. Team Staats zorgt dat het klaarstaat op de hotelkamer op het moment van checkin.

GARANTIE
We verzoeken je om bij reserveren een creditcard beschikbaar te stellen, niet alleen ter garantie van de reservering, maar ook ter garantie van de spulletjes van de surprisebox. 
De spulletjes die je niet koopt lever je tenminste een uur voor checkout in bij de Front office, zodat wij in de gelegenheid zijn het even na te lopen. Dan kan je bij checkout vlot de deur uit.

Maak kans op een kortingbon!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op een kortingsbon te besteden in onze shop of voor een overnachting.

Breakfast deal Deal x

Wij belonen direct-boekers met een fikse korting op de ontbijtprijs. Ontbijt slechts € 9,50  pp per dag, in plaats van € 17,50.

Bekijk de breakfast deal